За Стопани на домашни любимци - Какво ще намериш в Chill

Електронен паспорт, Събития, Dog Friendly места, резервация на услуги

Регистрирай се безплатно

Електронен паспорт

Регистрирай безплатно своя домашен любимец и Chill ще те улесни в отглеждането му. В неговия профил можеш да добавяш всички важни събития за него:

  • Обезпаразитявания
  • Ваксинации
  • Лечения
  • Измерване на тегло
  • Промени в поведението
  • Посещение при ветеринар
  • Вид хранене
  • Специално хранене и нужди
Регистрирай се безплатно

Всички документи на едно място

Край с хаотичното съхранение на документи, скрийншоти и снимки, свързани с твоя любимец! Chill ще ти помогне да пазиш всичко на едно място. Всяка важна информация ще е само на един клик разстояние и достъпна от всяка точка на Земята

Лесно и сигурно споделяне на информацията

Случвало ли ти се е да трябва да покажеш на ветеринара предходните лечения? Или пък на груумъра последната визия на любимеца си? Вече е лесно да го направиш - просто можеш да покажеш QR кода, който ще ги отведе до нужната информация.

Сигурността на данните е важна, затова Ти определяш коя информация да бъде видима и коя - не. Можеш да промениш тези настройки по всяко време. Така например можеш да покажеш информацията ветеринара и впоследствие като вече сте извън кабинета - да я скриеш.

На почивка с домашен любимец

На всеки стопанин му се е случвало да търси хотел или къща за гости, където допускат домашни любимци. Chill помага да намериш подохдящо място за почивка за теб и домашния ти любимец.

На почивка с домашен любимец

Изгубен любимец!

Ситуация, в която никой не иска да изпада. Но дори и да се случи, нищо не е загубено. Ако твоят четириног приятел е изчезнал, можеш да го маркираш като изгубен и къде последно си го видял. Dog Friendly местата в района и стопаните, които ползват Chill ще получат известие, че твоят любимец е изгубен, което увеличава неимоверно вероятността да бъде намерен бързо.

Ако имаш въпроси Свържи се с нас

Дай лапа

За добрите партньорства

Имаш бизнес, който е свързан с животни? Предлагаме различни възможности за партньорства. Остави своя email и ние ще се свържем с теб.

Научи повече

Абонирай се

В нашите имейли ще откриеш информация за DogFriendly места, събития, отстъпки и специални предложения