Котенце, което се мисли за зайче, стана звезда в интернет

Прави са били хората като са казали, че с какъвто се събереш такъв ставаш. Всички ние сме повтаряли действията на своите родители или пък сме искали да приличаме на любимия си идол. Започваме да се обличаме като него, да се държим като него, да ходим като него… Вероятно и животинчетата правят така. Опознават света и се учат на всичко повтаряйки поведението на родители си или пък на приятелчето, с което живеят и играят заедно от сутрин до вечер.

>>> Чудите ли се дали котето познава своето име?

Главните герои в тази история са едно малко Котенце и неговото съквартирантче – Зайче. Не знаем къде се е случило всичко, нито защо малкото Котенце е решило, че грациозната котешка походка, която владее до съвършенство, вече му е омръзнала и иска да подскача като заек. Нека си признаем: не можем да спрем да гледаме как имитира движенията на своето приятелче. Справя се отлично и е супер, ама супер забавно.

Стопанката на сладките животинки заснела това кратко видео го публикувала в социалните мрежи. В резултат видеото има близо 10 млн. гледания, а сладкото Котенце бързо се превърнало в интернет звезда. Коментарите също не са никак малко и сега всички трепетно очакват Зайчето да започне да мърка и заедно да хрупат морковчета в неделя пред телевизора.

https://www.youtube.com/watch?v=bkdFpdez8s8&ab_channel=BeautyMindset

“ Ахаха, а после Зайчето ще започне да мърка, не се учудвайте.“

“ Аууу, колко забавно подскача!“

“ Ще бъде смешно, ако после котето реши и да си хапва морковчета.“

“ Това е най-милото нещо, което някога съм виждала“

Това са само част от многобройните коментари оставени под видеото. Животът има и прекрасна страна. Насладете ѝ се!

Бъдете с нас и във Facebook, за да научавате всичко за вашия любимец. Последвате ни на Chill Pet Care.

Дай лапа

За добрите партньорства

Имаш бизнес, който е свързан с животни? Предлагаме различни възможности за партньорства. Остави своя email и ние ще се свържем с теб.

Научи повече

Абонирай се

В нашите имейли ще откриеш информация за DogFriendly места, събития, отстъпки и специални предложения